Monday, January 3, 2011

Is Specialized A Good Brand

New year, old traditions: Fried Rice Muffin

Inspired by the old recipes of my grandmother that every December 13 for Saint Lucia ago arancini (strictly for women in Sicily!), I tried to prepare myself in the company.
not exactly a quick recipe, but give it to you because sometimes it's fun to cook slooow.

Ingredients for a dozen oranges :

500g Arborio rice 1 teaspoon saffron dissolved in a cup of warm water 3 eggs

50 g 50 g pecorino

breadcrumbs oil for frying salt and pepper


For the filling:
Ragout very dry meat (with or without peas) or

ripened cheeses cubes (like sweet cheese) cooked diced ham

Butter

Design:


Cook rice normally. Place in a container in the fountain by adding the cheese, saffron, the two beaten eggs, salt and pepper. Farlo cool it to work.
Once cooled, take a handful of rice and shape una mezza sfera dentro la quale si dovrà fare un piccolo avvallamento dove di metterà il ripieno scelto.
Unire un altro po' di riso e formare una palla. Pressare e chiudere molto bene.
Mia nonna fa gli arancini il giorno prima e poi li  mette in frigo in modo tale che prendano più consistenza.
Il giorno della frittura basterà uscirle un'ora prima dal frigo, passarle nell'uovo e poi nel pangrattato e friggerle in olio bollente (meglio aiutarsi con una friggitrice) per qualche minuto e comunque fino a doratura.

E questo è il risultato!


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